Menu Sluiten

NEI – THERAPIE (Neuro Emotionele Integratie)

Neuro Emotionele Integratie is een stroming binnen de psychologie. NEI is een therapie en werkwijze die zich richt op de oorzaak
en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen.  Alles wat er gebeurd wordt opgeslagen in je bewuste en onbewuste.

Op het moment dat gevoel en verstand (je rechter en linker hersenhelft) elkaar niet hebben begrepen heb je een miscommunicatie opgeslagen. Deze miscommunicatie kan in je verdere leven allerlei klachten geven. Gevoel van onveiligheid, angsten, pijnlijk gewrichten, stotteren, fobieën, geen zelfvertrouwen, heimwee en dergelijke…

 

NLP-Coaching (Neuro Linguïstische Programmeren)

NLP is een communicatiemodel dat ons op een praktische manier duidelijk maakt dat ons gedrag bepaald wordt door overtuigingen, voorgeprogrammeerde stappen en onbewuste reacties.
NLP biedt technieken om op een snelle manier veranderingen bij jezelf en anderen te bewerkstelligen. De kracht van NLP ligt, naast het in kaart brengen van iemands uniek ideaal of doel, vooral in het bereiken van dit doel door het mogelijk maken van veranderingen in vele aspecten van je leven.