Menu Sluiten

Natuurlijk ervaart ieder persoon een behandeling anders. Toch is het fijn ook van een ander te horen, hoe zij de behandeling hebben ervaren. Daarom onderstaande ervaring, van een persoon die een behandeling heeft gehad.

Onderstaande enkelen ervaringen:

Ervaring 1: “Graag wil mijn ervaring delen die ik heb meegemaakt toen ik bij Marga onder behandeling was. Ik ben een vrouw van 30 jaar. Toen Marga haar opleiding begon, was ik nieuwsgierig wat het inhield Neuro Emotionele Integratie (NEI). Ik had er nog nooit van gehoord, maar het sprak me wel aan. De laatste jaren had ik heel veel last van zweethanden. Ik schaamde me hiervoor en was continu hiermee bezig als ik ergens was. Als ik maar geen zweethanden krijg of als ik maar niemand een hand hoeft te geven.

Deze gedachte belemmerde mij in mijn dagelijks functioneren op het werk (Zorg) en in mijn privé leven. Dus wilde ik graag hier vanaf komen, maar hoe? Marga kon hierbij helpen zei ze en paste NEI toe. Marga gaf me als coach inzicht in mijn functioneren en inzicht van het ontstaan van deze klacht. Ik ben door de behandelingen van Marga veel zelfverzekerder en sterker geworden. Ook mijn zelfvertrouwen en eigen waarde zijn door de behandelingen van Marga sterk toegenomen. Ik heb nu hiervan nog dagelijks profijt van zowel op mijn werken en mijn dagelijks leven.

Ik heb nu mezelf nu pas echt leren kennen en heb nu geen last meer van zweethanden, maar ik ben ook nog 10 kilo afgevallen en ben gestopt met roken. Dit stond allemaal met elkaar in verbinding. Ik zit weer lekker in mijn vel en ben blij dat ik voor mezelf heb gekozen om me hierbij te laten helpen. Want wie is nu belangrijker dan jezelf. Ik wil daarom Marga hiervoor hartelijk bedanken”.

Ervaring 2:  “Bij deze mijn ervaring bij jou in de praktijk:  Mijn ervaring bij Marga in de praktijk heb ik als zeer prettig ervaren.  Van jongs af aan werd ik altijd erg gepest. Aangezien ik een heel gevoelig type ben wist ik hier geen raad mee en trok ik het mezelf erg aan, waardoor ik erg onzeker was en zelfs extreme eczeem kreeg.  Tot dat ik bij Marga terecht kwam en zij me hielp om hier mee om te gaan en inzicht te krijgen en daardoor zelf de mogelijkheid krijgen om te kunnen groeien. Persoonlijke aandacht voor mij stond voor Marga voorop tijdens alle behandelingen. 

Iemand die andere mensen graag vooruithelpt en bereid is om hier veel tijd en moeite in te steken. Door deze karaktereigenschap onderscheidt Marga zich in haar werk.  Tijdens mijn behandelingen nam Marga rustig de tijd om mij beter te leren kennen.  Door goed te luisteren en ervoor te zorgen dat ik me volledig op mijn gemak voelde, lukt het haar om steeds weer extra inzicht in de persoonlijkheid van mij te krijgen. Een stukje betrokkenheid, vertrouwen en inlevingsvermogen is iets wat Marga van nature in zich heeft. Deze betrokkenheid stopt niet na het oplossen van het probleem, maar ze blijft hierin geïnteresseerd.

Ze vond het belangrijk dat ik het  haar liet weten als ik ergens tegenaan liep. Dit hielp mij enorm om wat ik leerde aan te passen op school. Doordat het zelfvertrouwen stukje bij beetje terug kwam, werd de eczeem ook minder. Wanneer personen zoals ik Marga volledig in vertrouwen nemen, is ze in staat om jou te helpen. Het creëren van vertrouwen, ervoor zorgen dat ik me op mijn gemak voel, persoonlijke aandacht, een face-to-face gesprek waarbij ze de tijd neemt om even echt naar je te luisteren, dat is de aanpak die Marga hanteert. Dit is haar kracht, die uiteindelijk bijdraagt aan het het oplossen van ieder probleem, voor iedereen. 

Mijn behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren, ik ben er een sterker en krachtiger persoon door geworden, en heb hierdoor kunnen groeien, en daar profiteer ik nu nog van. 

Marga heel erg bedankt hiervoor!”

[WPCR_SHOWPOSTID=”ALL”NUM=”5″PAGINATE=”1″PERPAGE=”5″SHOWFORM=”1″HIDEREVIEWS=”0″HIDERESPONSE=”0″SNIPPET=””MORE=””HIDECUSTOM=”0″]