Menu Sluiten

Hallo,

Ik ben Marga Jansen, moeder van 3 kinderen en 2 cadeau kinderen. Ik ben getrouwd met Jan. Ik ben altijd werkzaam geweest in de gezondheidszorg tot de geboorte van mijn zoon. Ik heb me altijd afgevraagd als er twee mensen naast elkaar lagen op een kamer met dezelfde klachten/ziekte met bijv. dezelfde medicatie, waarom het bij de ene helpt en bij de andere niet. De een kan er mee omgaan en de ander niet? Kijken achter gedrag van mensen is iets wat altijd mijn interesse gewekt heeft.

Ik ben gediplomeerd massagetherapeut, hierin volg ik nog diverse opleidingen en cursussen om mezelf steeds meer massagetechnieken eigen te maken. Daarnaast heb ik de Neuro Emotionele Integratie (NEI) pactioner opleiding gevolgd in Utrecht, deze opleiding heb ik dan ook met goed gevolg afgerond. Daarna ben ik me bezig gaan houden met opleidingen / cursussen etc. binnen de NLP coaching en familie/organisatie en systeem-opstellingen.

Momenteel ben ik druk bezig met massages en NEI-behandelingen te geven binnen mijn praktijk in Bladel of Oisterwijk (Hotel Boschoord) of op locatie (voornamelijk in zorginstellingen). Daarnaast ben ik werkzaam als zzp-er bij Sauna Devarana in Den Bosch en De Thermen in Rosmalen waar ik diverse massages en verschillende soorten Hammam verzorg.