Mijn eerste blog

Vernieuwde website

04/07/2021

Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in mijn eigen praktijk als sportmasseuse, en als zzp/er gewerkt te hebben in de wellness branche (gemiddeld 60 á 70 massages per week). Toen kwam de Covid-19 naar de voorgrond en was ik genoodzaakt mijn praktijk enige tijd te sluiten wat voor mij nieuwe mogelijkheden en inzichten gaf in het ondernemen, dus dankbaar! Tijd en ruimte voor ontwikkelingen binnen mijn praktijk, mooi!

Ik ging op zoek naar een geschikte praktijkruimte buiten mijn eigen woning, na wat oriënteren kwam er niet op mijn pad wat ik zocht. Dus besloten om een eigen praktijkruimte te creëren/bouwen bij onze woning. Zo blij mee, het is heel professioneel en helemaal geworden zoals ik het voor ogen had. Toen dacht ik, ik moet verder professionaliseren met een digitaal planningsprogramma en mijn papieren agenda moet de deur uit! Dit gerealiseerd, en me wegwijs gemaakt in het systeem en het loopt als een trein! Mensen krijgen een afspraakbevestiging en een dag voor de nieuwe afspraak een afspraakherinnering, dus ideaal!

Volgende uitdaging dacht ik, mijn website die moet ook professioneler! Toen ik mijn praktijk begon heb ik samen met mijn man via WordPress een website gebouwd, waarop mensen mij heel goed weten te vinden en we heel veel bezoekers per maand hadden. Maar op naar professioneler, dus na wat oriënteren kwam ik uit bij Iris van The Sitekick. Ik gaf aan hoe ik ben, wat ik doe, de tekst, de foto’s etc. en Iris leerde mij kennen waardoor ze precies gemaakt heeft wat ik voor ogen had. Mijn site ben ik …. geworden. Super knap en professioneel als je dat voor iemand op deze manier te maken. Dus kijk snel op mijn vernieuwde-geprofessionaliseerde website:

www.desterrestraal.nl

En volg mijn eigen geschreven blog periodiek en natuurlijk mis geen acties op fb, Instagram en LinkedIn….

Tot mijn volgende blog

Even helemaal tot rust komen en een moment van aandacht en ontspanning ervaren voor je lichaam?

Ervaar dan een welverdiende behandeling in mijn praktijk in Bladel. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontvangen.

De Sterrestraal

Contactgegevens

Search