Orang Malu massage

Een mix van diverse oosterse en westerse massage invloeden

De Orang Malu massage is een nieuwe vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt. Bewustwording en bezinning zijn de essentiële uitgangspunten van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest herstelt. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze in elkaar gedoken houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven.

Oosterse en westerse massage invloeden

De Orang Malu massage is een mix van diverse oosterse en westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke, energetische massage en reflexologie.

Naast ontspannende manuele grepen wordt er ook gemasseerd met verwarmde houten massagerollen of kayu’s. De houten massagerollen zijn verschillend van omvang, waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in de spieren weggemasseerd.

De massagerollen en de kleine Orang Malu worden verwarmd in een heater – voor professionelen die al hotstonemasage geven, kan hiervoor dezelfde gebruikt worden mits de juiste afmeting!

Voordelen Orang Malu massage

Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op:

  • De ademhaling
  • De spijsvertering
  • Bloed- en lymfecirculatie.

Met het verstrekken van energie en een compleet gevoel van welzijn is de Orang Malu massage een absolute uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen.

Orang Malu massage

Ervaar deze welverdiende behandeling in mijn praktijk in Bladel of in Hotel Boschoord in Oisterwijk.

De Sterrestraal

Contactgegevens

Search

© 2021 De Sterrestraal