Over mij

Het gezicht achter De Sterrestraal in Bladel

Hoi iedereen!

Ik ben Marga Jansen, moeder van 3 kinderen en 2 cadeau kinderen. Ik ben getrouwd met Jan. Ik ben altijd werkzaam geweest in de gezondheidszorg tot de geboorte van mijn zoon. Ik heb me altijd afgevraagd als er twee mensen naast elkaar lagen op een kamer met dezelfde klachten/ziekte met bijv. dezelfde medicatie, waarom het bij de ene helpt en bij de andere niet. De een kan er mee omgaan en de ander niet? Kijken achter gedrag van mensen is iets wat altijd mijn interesse gewekt heeft.

Ik ben gediplomeerd massagetherapeut en erkend sportmasseuse hierin volg ik nog diverse opleidingen en cursussen om mezelf steeds meer massagetechnieken eigen te maken. Daarnaast heb ik de Neuro Emotionele Integratie (NEI) pactioner opleiding gevolgd in Utrecht, deze opleiding heb ik dan ook met goed gevolg afgerond. Daarna ben ik me bezig gaan houden met opleidingen / cursussen etc. binnen de NLP coaching en familie/organisatie en systeem-opstellingen.

Momenteel ben ik druk bezig met massages en NEI-behandelingen te geven binnen mijn praktijk in Bladel of op locatie voor het verzorgen van bedrijfsmassages of het geven van workshops. 

De Sterrestraal was te zien bij Altijd Jong (April 2022) bij RTL4

Video afspelen
 

Even helemaal tot rust komen en een moment van aandacht en ontspanning ervaren voor je lichaam?

Ervaar dan een welverdiende behandeling in mijn praktijk in Bladel. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontvangen.