Bekijk de ervaringen van onze klanten

Lees de meningen van anderen over De Sterrestraal. Ook kan je jouw recensie hier plaatsen.

Recensies

Ik waardeer het enorm als je mijn massages en behandelingen wilt beoordelen of aanbevelen. Via onze Facebookpagina kan u ook uw beoordeling achterlaten. Alvast bedankt!

Rated 5,0 out of 5

Onlangs bij Marga geweest met veel spannings klachten in mijn nek. Na 2 massages (deep tissue) waren mijn spieren weer helemaal los. Voelde me een stuk beter.

Goede massage in een fijne omgeving.

Ik ga zeker terug!

Maud

Maud
Rated 5,0 out of 5

Fantastisch! Eerste keer dat ik kwam had ik veel last van hoofdpijn en erge last van me nek en schouders. Meteen na de eerste dag al bijna geen hoofdpijn meer gehad, dus zeker geholpen! Alles word goed uitgelegd, en Marga is erg vriendelijk! Zeker een aanrader!

Ashley
Rated 5,0 out of 5

I.v.m. klachten in been en rug en nek naar Marga geweest, en die raden mij een deep massage aan. Dit is een stevige massage, en ik was hier erg van onder de indruk. Nu ben ik er 2 keer geweest en het helpt mij al enorm wat de klachten betreft. Zij voelt en weet precies te vertellen waar de klachten zitten en zoekt samen met mij de oorzaak hiervan. Ik ben erg tevreden hierover en heb alweer een nieuwe afspraak staan, om deze behandeling voort te zetten.

Door advies die ze geeft, ben ik ook bewuster bezig om te zorgen dat mijn lichaam krijgt wat die verdient, en dat ik hier een balans in ga vinden.

Dank je wel hiervoor Marga, en tot snel.

je bent een topper.

groetjes Anita

Anita
Rated 5,0 out of 5

Voor mij is, na twee keer een deep tissue massage,een wonder gebeurd.Na een tijdje waren mijn helse pijnen in oa mijn schouderblad volledig pijnvrij!! Eerder heb ik wel tientallen therapeuten en soorten behandelingen geprobeerd en had ik behandelingen via de pijnpolie van het ziekenhuis ,ales Zonder resultaat. Marga is echt mijn redding gebleken. Na 3 jaar pijn is daar nu een eind aan gekomen.Geweldig!

Evelyne van de Burgt
Rated 5,0 out of 5

Marga heeft gouden handjes en je voelt je ook meteen op je gemak bij haar, een mooi mens, zeker een aanrader!!! Wil je gewoon even ontspannen of jouw problemen aanpakken, ga naar Marga.

Nancy
Rated 5,0 out of 5

Mijn spieren zaten heel erg vast. Na enkele massages kon ik weer vooruit! Top!

Annie
Rated 5,0 out of 5

Kwam na dagenlang hoofdpijn terecht bij Marga voor een deep tissue massage.

Ging zonder hoofdpijn weer weg!

Top! Daarna weken geen hoofdpijn meer gehad.

Carola
Rated 5,0 out of 5

Een geweldige workshop gehad over rug, nek en schoudermassage. Heel veel geleerd, goed makkelijk uitgelegd met mooie foto’s. Niet alleen veel geleerd maar door op elkaar te oefenen ook heerlijk genoten. Bedankt Marga.

Karin van den berg
Rated 5,0 out of 5

Mijn eerste massage door Marga kreeg ik in een saunacomplex in Den Bosch waar zij 1 of 2x? per week werkt.

Ik ging er naar toe voor een ontspanningsmassage, maar zij vroeg me of ik ergens last van had. Van mijn rug zei ik en zij heeft mij toen een sportmassage aangeraden. Daar heb ik zoveel baat bij gehad, dat ik haar daarna nog 3x heb opgezocht in haar eigen praktijk in Bladel.

Door vooral mijn schouders te masseren heb ik nu veel minder last van mijn rug en schouders.

Ja, de 1e keren is het bijzonder pijnlijk geweest, maar vanaf de 3e x was het gewoon bijna een ontspanningsmassage te noemen!

Ik blijf graag terug komen in haar fijne massageruimte om het te onderhouden. 🙂

Claudia van der Lubben
Rated 5,0 out of 5

Nog maar 2 keer bij Marga geweest en mijn nekklachten zijn zó sterk verbeterd! Zo fijn. Voor herhaling vatbaar, ik ga zeker nog een keer maar nu voor een ontspanningsmassage 🙂

Sjan van Limpt