Bekijk de ervaringen van onze klanten

Lees de meningen van anderen over De Sterrestraal. Ook kan je jouw recensie hier plaatsen.

Recensies

Ik waardeer het enorm als je mijn massages en behandelingen wilt beoordelen of aanbevelen. Via onze Facebookpagina kan u ook uw beoordeling achterlaten. Alvast bedankt!

Rated 5 out of 5

Kwam na dagenlang hoofdpijn terecht bij Marga voor een deep tissue massage.

Ging zonder hoofdpijn weer weg!

Top! Daarna weken geen hoofdpijn meer gehad.

Carola
Rated 5 out of 5

Een geweldige workshop gehad over rug, nek en schoudermassage. Heel veel geleerd, goed makkelijk uitgelegd met mooie foto’s. Niet alleen veel geleerd maar door op elkaar te oefenen ook heerlijk genoten. Bedankt Marga.

Karin van den berg
Rated 5 out of 5

Mijn eerste massage door Marga kreeg ik in een saunacomplex in Den Bosch waar zij 1 of 2x? per week werkt.

Ik ging er naar toe voor een ontspanningsmassage, maar zij vroeg me of ik ergens last van had. Van mijn rug zei ik en zij heeft mij toen een sportmassage aangeraden. Daar heb ik zoveel baat bij gehad, dat ik haar daarna nog 3x heb opgezocht in haar eigen praktijk in Bladel.

Door vooral mijn schouders te masseren heb ik nu veel minder last van mijn rug en schouders.

Ja, de 1e keren is het bijzonder pijnlijk geweest, maar vanaf de 3e x was het gewoon bijna een ontspanningsmassage te noemen!

Ik blijf graag terug komen in haar fijne massageruimte om het te onderhouden. 🙂

Claudia van der Lubben
Rated 5 out of 5

Nog maar 2 keer bij Marga geweest en mijn nekklachten zijn zó sterk verbeterd! Zo fijn. Voor herhaling vatbaar, ik ga zeker nog een keer maar nu voor een ontspanningsmassage 🙂

Sjan van Limpt
Rated 5 out of 5

Medio vorig jaar voor de eerste keer, op aanraden, bij Marga geweest. Vandaag weer een deep tissue massage gehad. Ik was op zoek naar een massage met resultaat, die heb ik gevonden. Marga pakt je stevig onder handen op een goede en prettige manier. Ik zit veel achter mijn bureau en merk dat ik door deze intensieve massage vrijwel geen klachten meer in mijn rug en nek heb. Dit is dus ook de reden dat ik regelmatig terug ga naar haar op haar fijne en mooi ingerichte locatie! Marga je bent een topper!

M. Smolders
Rated 5 out of 5

Ik heb een deep tissue massage gehad bij Marga. Een intensieve massage waarbij stevig gemasseerd wordt. Ik vond het een heel prettige ervaring en heb het gevoel dat mijn energie nu weer goed kan doorstromen. Marga is zeer deskundig en de massage vindt plaats in een fijne uitnodigende ruimte. Zeker een aanrader!

Monique
Rated 5 out of 5

Regelmatig nu bij marga geweest. Verschillende massages uitgeprobeerd. Ze neemt altijd de tijd voor je. Weet precies de pijnlijke plekken te vinden. Heb er zelf veel baat bij. Kom graag weer terug voor een nieuwe afspraak!

Nicole van de Wijdeven
Rated 5 out of 5

Vandaag een top massage gehad van Marga! Ik had last van mijn rug en nek waardoor ik elke avond last heb van hoofdpijn. Marga heeft alles los gemasseerd, het was pittig maar ontspannen tegelijk. Voel me veel beter en tot nu toe ook geen hoofdpijn. Bedankt Marga, tot over twee weken!

Josie
Rated 5 out of 5

Rug pijn… s.nachts wakker worden van de pijn… osteopaat geweest. Dry neelding. Auw auw… absoluut niet prettig. Maar ja heb er ook alles voor over dat de pijn weggaat en dat ik kan slapen. Oke het ligt aan mijn bed wordt er gezegt. Eerst een extra zachte Topper gekocht. Oke dan ook ander bed… sinds een jaar een nieuw bed… maar oke kan dat ie te hard is…. ik wil van de pijn af!!! Ik had een afspraak gemaakt bij marga.. denk ohh fijn een massage…..

. Omg… wat een belevenis!!!! . Marga vroeg heb je ergens last van.. ik zei ja mijn onderrug. En je schouders ik zei nee hoor…. marga begon aan de massage ik voelde erge pijn in mijn schouders. Veel meer als mijn onderrug. Wat blijkt het waren mijn schouders. … ik ben zo ontzettend dankbaar… o,o pijn meer…Marga dankbaar dat ik bij jouw ben terecht gekomen.. Bedankt!!!!

Nathalie
Rated 5 out of 5

Samen met mijn dochter een duo-behandeling gehad bestaande uit een massage en hand- en voetmasker. Hartelijke ontvangst door Marga en het belangrijkste: een fijne en stevige massage gehad. We kregen overal goede uitleg over en zijn met een fijn gevoel naar huis gegaan én met zachte handen en voeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Monica

De Sterrestraal

Contactgegevens