Bekijk de ervaringen van onze klanten

Lees de meningen van anderen over De Sterrestraal. Ook kan je jouw recensie hier plaatsen.

Recensies

Ik waardeer het enorm als je mijn massages en behandelingen wilt beoordelen of aanbevelen. Via onze Facebookpagina kan u ook uw beoordeling achterlaten. Alvast bedankt!

 
Rated 5,0 out of 5

Mijn moeder kwam had hier vandaag een afspraak ze heeft laatste tijd veel last aan haar schouder omdat ze was gevallen toen ze terug kwam voelde ze zich veel beter ze had heel weinig last van haar arm en heeft alleen 1 keer een massage gekregen

Safina J.
Rated 5,0 out of 5

Ik ben een keer bij Marga geweest ik geloofde niet dat mij arm kan ik meteen om hoog kan tellen..Ik ben all 5 jaar bij verschillende behandelaar geweest .Maar wat Marga doet heb ik nog niemand tegengekomen . ik ben echt super blij .

Khadi
Rated 5,0 out of 5

Onlangs bij Marga geweest met veel spannings klachten in mijn nek. Na 2 massages (deep tissue) waren mijn spieren weer helemaal los. Voelde me een stuk beter.

Goede massage in een fijne omgeving.

Ik ga zeker terug!

Maud

Maud
Rated 5,0 out of 5

Fantastisch! Eerste keer dat ik kwam had ik veel last van hoofdpijn en erge last van me nek en schouders. Meteen na de eerste dag al bijna geen hoofdpijn meer gehad, dus zeker geholpen! Alles word goed uitgelegd, en Marga is erg vriendelijk! Zeker een aanrader!

Ashley
Rated 5,0 out of 5

I.v.m. klachten in been en rug en nek naar Marga geweest, en die raden mij een deep massage aan. Dit is een stevige massage, en ik was hier erg van onder de indruk. Nu ben ik er 2 keer geweest en het helpt mij al enorm wat de klachten betreft. Zij voelt en weet precies te vertellen waar de klachten zitten en zoekt samen met mij de oorzaak hiervan. Ik ben erg tevreden hierover en heb alweer een nieuwe afspraak staan, om deze behandeling voort te zetten.

Door advies die ze geeft, ben ik ook bewuster bezig om te zorgen dat mijn lichaam krijgt wat die verdient, en dat ik hier een balans in ga vinden.

Dank je wel hiervoor Marga, en tot snel.

je bent een topper.

groetjes Anita

Anita
Rated 5,0 out of 5

Voor mij is, na twee keer een deep tissue massage,een wonder gebeurd.Na een tijdje waren mijn helse pijnen in oa mijn schouderblad volledig pijnvrij!! Eerder heb ik wel tientallen therapeuten en soorten behandelingen geprobeerd en had ik behandelingen via de pijnpolie van het ziekenhuis ,ales Zonder resultaat. Marga is echt mijn redding gebleken. Na 3 jaar pijn is daar nu een eind aan gekomen.Geweldig!

Evelyne van de Burgt
Rated 5,0 out of 5

Marga heeft gouden handjes en je voelt je ook meteen op je gemak bij haar, een mooi mens, zeker een aanrader!!! Wil je gewoon even ontspannen of jouw problemen aanpakken, ga naar Marga.

Nancy
Rated 5,0 out of 5

Mijn spieren zaten heel erg vast. Na enkele massages kon ik weer vooruit! Top!

Annie
Rated 5,0 out of 5

Kwam na dagenlang hoofdpijn terecht bij Marga voor een deep tissue massage.

Ging zonder hoofdpijn weer weg!

Top! Daarna weken geen hoofdpijn meer gehad.

Carola
Rated 5,0 out of 5

Een geweldige workshop gehad over rug, nek en schoudermassage. Heel veel geleerd, goed makkelijk uitgelegd met mooie foto’s. Niet alleen veel geleerd maar door op elkaar te oefenen ook heerlijk genoten. Bedankt Marga.

Karin van den berg