Bekijk de van onze klanten

Lees de meningen van anderen over De Sterrestraal. Ook kan je jouw recensie hier plaatsen.

Recensies

Ik waardeer het enorm als je mijn massages en behandelingen wilt beoordelen of aanbevelen. Via onze Facebookpagina kan u ook uw beoordeling achterlaten. Alvast bedankt!

Rated 5 out of 5

Regelmatig nu bij marga geweest. Verschillende massages uitgeprobeerd. Ze neemt altijd de tijd voor je. Weet precies de pijnlijke plekken te vinden. Heb er zelf veel baat bij. Kom graag weer terug voor een nieuwe afspraak!

Nicole van de Wijdeven
Rated 5 out of 5

Vandaag een top massage gehad van Marga! Ik had last van mijn rug en nek waardoor ik elke avond last heb van hoofdpijn. Marga heeft alles los gemasseerd, het was pittig maar ontspannen tegelijk. Voel me veel beter en tot nu toe ook geen hoofdpijn. Bedankt Marga, tot over twee weken!

Josie
Rated 5 out of 5

Rug pijn… s.nachts wakker worden van de pijn… osteopaat geweest. Dry neelding. Auw auw… absoluut niet prettig. Maar ja heb er ook alles voor over dat de pijn weggaat en dat ik kan slapen. Oke het ligt aan mijn bed wordt er gezegt. Eerst een extra zachte Topper gekocht. Oke dan ook ander bed… sinds een jaar een nieuw bed… maar oke kan dat ie te hard is…. ik wil van de pijn af!!! Ik had een afspraak gemaakt bij marga.. denk ohh fijn een massage…..
. Omg… wat een belevenis!!!! . Marga vroeg heb je ergens last van.. ik zei ja mijn onderrug. En je schouders ik zei nee hoor…. marga begon aan de massage ik voelde erge pijn in mijn schouders. Veel meer als mijn onderrug. Wat blijkt het waren mijn schouders. … ik ben zo ontzettend dankbaar… o,o pijn meer…Marga dankbaar dat ik bij jouw ben terecht gekomen.. Bedankt!!!!

Nathalie
Rated 5 out of 5

Samen met mijn dochter een duo-behandeling gehad bestaande uit een massage en hand- en voetmasker. Hartelijke ontvangst door Marga en het belangrijkste: een fijne en stevige massage gehad. We kregen overal goede uitleg over en zijn met een fijn gevoel naar huis gegaan én met zachte handen en voeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Monica
Rated 5 out of 5

Vanmorgen een fijne massage gekregen die ik had gewonnen voor moederdag. Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader.

Marion Feijen
Rated 5 out of 5

Vorige week een heerlijke massage gehad van Marga. Zeker voor herhaling vatbaar en ik raadt iedereen aan om eens een massage bij Marga te proberen! Zeer kundig en ze weet de goede (of beter gezegd, de zwakke) punten meteen te vinden!

Heidi van Dooren
Rated 5 out of 5

Vanochtend een hele goede massage gehad bij sterrestraal.
ik had door gewonnen via een Facebookactie.
Marga is echt een vrouw die weet wat ze doet, durft door te pakken op een knelpunt en snel in kaart heeft waar het probleem zit.
ik heb het als zeer prettig ervaren, vooral omdat ik naderhand merkte dat het me lichamelijk echt waar had opgeleverd. meer beweging in mijn nek en schouders en veel minder last van mijn onderrug.
ze heeft nog goede adviezen meegeven voor de komende dagen.
ik ga zeker nog eens terug. super bedankt dat ik jou met je massage op deze manier heb mogen leren kennen.

Kim van de Meulengraaf
Rated 5 out of 5

Onlangs voor het eerste een sportmassage gehad bij Marga Jansen. Dit is erg goed bevallen, ze beschikt over benodigde kennis en je merkt ook dat ze ervaring heeft waardoor ze precies voelt van welke spieren je last hebt. Ze neemt je stevig onder handen op een fijne manier; niet te hard maar ook zeker geen flauwe massage. Zelf ben ik fysiotherapeut en vind ik dat het een massage fijn maakt als je merkt dat iemand echt weet wat hij/zij doet, dat was bij Marga zeker het geval. Al met al dus een hele positieve ervaring en ik ga zeker nog eens bij haar langs!

Maud van den Oord
Rated 5 out of 5

Door COVID-19 zit ik de hele dag thuis te studeren en door een verkeerde houding kreeg ik erg veel last van mijn onderrug en schouders. Ik ben 2 keer langs geweest voor een sportmassage en als ik nu een hele dag achter mijn bureau zit in een goede houding heb ik vrijwel geen last meer. De eerste keer was de massage erg gevoelig, maar de tweede keer al stukken minder. Ook legt Marga een beetje uit hoe de spieren in je rug werken, waardoor je klachten een beetje verklaard worden. Ik raad de Sterrestraal dus zeker aan!

Emma De Beijer
Rated 5 out of 5

Heerlijke en stevige massage gehad. Meteen een afspraak gemaakt zodra het weer kon.
Zeker een aanrader voor zowel ontspanning als bij klachten!

Marlee Kraaijvanger-Heesters

De Sterrestraal

Contactgegevens